Θυμήθηκαν στην ΚΕΔ την 4η αλλαγή και έστειλαν email στους διαιτητές

Θυμήθηκαν στην ΚΕΔ την 4η αλλαγή και έστειλαν email στους διαιτητές

Η ΚΕΔ ενάμιση μήνα μετά το Παναθηναϊκός - Λαμία, θυμήθηκε να ενημερώσει με email τους διαιτητές για την δυνατότητα τέταρτης αλλαγής, σε περίπτωση που ένας αγώνας Κυπέλλου οδηγηθεί στην παράταση.

Η απόφαση του Παπαπέτρου να μην επιτρέψει τέταρτη αλλαγή στον Παναθηναϊκό στην παράταση του επαναληπτικού με την Λαμία παραλίγο να… τινάξει στον αέρα το Κύπελλο.

Ενάμιση μήνα μετά η ΚΕΔ «θυμήθηκε» να ενημερώσει τους διαιτητές ότι οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα τέταρτης αλλαγής, σε περίπτωση που ένας αγώνας Κυπέλλου οδηγηθεί στην παράταση.

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας, έχοντας περάσει αρκετές εβδομάδες μετά τον επεισοδιακό επαναληπτικό του Τριφυλλιού με την ομάδα της Φθιώτιδας, έστειλε email και ενημέρωσε τους διαιτητές για τη σχετική οδηγία που έχει τεθεί σε ισχύ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και την οποία διδάχθηκαν στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο Καρπενήσι.

Χαρακτηριστικά το email της ΚΕΔ ανέφερε:

«Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων “Αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2018/19″ που διδάχθηκαν στα σεμινάρια πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο Καρπενήσι, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και 4ης αλλαγής από κάθε ομάδα στην παράταση, εάν ένας αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος οδηγηθεί σε αυτή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ