Κυριάκος: «Θα σκεφτόμασταν να μην κατέβουμε στον τελικό αν οι ποινές δεν είχαν αλλάξει»

Κυριάκος: «Θα σκεφτόμασταν να μην κατέβουμε στον τελικό αν οι ποινές δεν είχαν αλλάξει»

Για το θέμα του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ και της μη παρουσίας των οπαδών μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Τον εκνευρισμό του για τα όσα έλαβαν χώρα στη σύσκεψη αλλά και για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου, εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Μάλιστα, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως χρειάστηκε να περάσει μια ώρα στη συνέλευση για να τα βρουν σχετικά με τις θέσεις 120 ατόμων, ενώ τόνισε πως αν ο κανονισμός δεν είχε αλλάξει, ο «δικέφαλος» πολύ πιθανόν να μην κατέβαινε να παίξει στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν τιμάει κανέναν μας ότι χρειαστήκαμε μια ώρα σύσκεψη για να αποφασίσουμε που θα καθίσουν 120 άτομα. Είναι απαράδεκτο και άδικο να γίνει ο τελικός με αυτές τις συνθήκες. Πραγματικά θα σκεφτόμασταν πάρα πολύ σοβαρά αν οι ποινές δεν είχαν επιβαρυνθεί σε σχέση με το 2016, να μην κατέβουμε σε αυτόν τον τελικό. Είναι κάτι που δεν τιμάει κανέναν μας. Κανέναν από όσους ήταν στο τραπέζι, ούτε την ΕΠΟ, ούτε την αστυνομία, ούτε την πολιτεία, ούτε τις ομάδες.

Όχι μόνο αποφάσισαν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός, αλλά χρειάστηκε και μια ώρα για να αποφασίσουν που θα καθίσουν 120 άνθρωποι, με ονομαστικές προσκλήσεις. Επαναλάβαμε και μέσα την πρότασή μας, ότι γιατί να μην γίνει ο τελικός έστω με χίλια άτομα στα πέταλα, τουλάχιστον με μια ψευδαίσθηση κόσμου σε ένα αχανές γήπεδο» συμπλήρωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ