Μπαρτσελόνα : Πλησιάζει σε Βαϊνάλντουμ

Μπαρτσελόνα : Πλησιάζει σε Βαϊνάλντουμ

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ «ζεστή» στην περίπτωση του Τζίνι Βαίνάλντουμ, με ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ολλανδός μέσος έχει δώσει τα χέρια με τους «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος «Καμπ Νόου».

Ο 29χρονος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, η οποία του έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις, χωρίς ωστόσο να φτάνουν τις απαιτήσεις του Βαϊνάλντουμ, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να μένουν στάσιμες εδώ και αρκετό διάστημα. Ο Ρόναλντ Κούμαν φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έχει εισηγηθεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται από το διάστημα του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, στην Εθνική Ολλανδίας.

Το συμβόλαιο που φημολογείται πως θα υπογράψει με τους Καταλανούς ο Βαϊνάλντουμ, φέρεται να έχει διάρκεια τριών ετών, με τη Λίβερπουλ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ