Ουέσκα – Εϊμπάρ 1-1 (vid)

Ουέσκα – Εϊμπάρ 1-1 (vid)

Ουέσκα και Εϊμπάρ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο «Ελ Αλκοράθ» ανάμεσα στην Ουέσκα και την Εϊμπάρ καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ακυρωθέν γκολ στο 12ο λεπτό. Ωστόσο η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν η Εϊμπάρ καθώς μετά από κόρνερ στο 38′, ο Ολιβέιρα έκανε την προβολή και ο Μπούρχος πλάσαρε από κοντά για το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουέσκα συνέχισε να ψάχνει το γκολ για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά αυτό έγινε στο 67ο λεπτό καθώς ύστερα από τη σέντρα του Λόπεθ, ο Μιρ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Έκτοτε δεν υπήρξαν άλλες μεγάλες ευκαιρίες και το παιχνίδι έληξε με μια ισοπαλία που δε βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Η Ουέσκα βρίσκεται στη 18η θέση του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς ενώ η Εϊμπάρ είναι 12η έχοντας 9 βαθμούς.

ΟΥΕΣΚΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Σιόβας, Λόπεθ, Ινσούα, Γκαλάν, Μοσκέρα (90+2′ Ντουμπιά), Μπόρχα Γκαρσία (79’ Χουάν Κάρλος), Φερέιρο, Ρίκο (90+2′ Νουακάλι), Σάντρο (79’ Οντιβέρος), Μιρ.

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Ροντρίγκες (66’ Μούτο), Μπούρχος (74’ Μπιγάς), Άλβαρεθ, Ινούι, Πόθο, Εσπόσιτο, Κίκε (74’ Ντιόπ), Χιλ (86’ Λεόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ