Μπαρτσελόνα: Αρνείται την επέμβαση ο Αραούχο

Μπαρτσελόνα: Αρνείται την επέμβαση ο Αραούχο

Ο Ρόναλτν Αραούχο αρνείται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στον τένοντα του μηρού.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Αραούχο, που μετρά 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Ουρουγουάης με το Ιράν (0-1), την Παρασκευή (23/9).

Συγκεκριμένα, ο Αραούχο τραυματίστηκε στον τένοντα του μηρού. Ως μία από τις επιλογές για αποκατάσταση του προτάθηκε το ενδεχόμενο της επέμβασης, λύση την οποία ο αμυντικός των «Μπλαουγκράνα» απέρριψε, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο, ανέφερε η καταλανική εφημερίδα Sport.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του… Τζακ από την ΕΠΟ – Δεν τον θέλει ο Μπαλτάκος, βάζουν στο παιχνίδι και τον Ιβάν – Αυτό ήταν το ολέθριο λάθος του

Η ημερομηνία επιστροφής του Ρόναλντ Αραούχο στους αγώνες φαίνεται προς το παρόν πολύ αβέβαιη, ακόμα κι αν ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για απουσία έξι με επτά εβδομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ