Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χιμένεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χιμένεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χοσέ Χιμένεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να τον κάνει άμεσα δικό της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χοσέ Μαρία Χιμένεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ύψους 60.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca», ο 23χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης από την προηγούμενη σεζόν και τώρα επιθυμεί να καταβάλει το απαιτούμενο ποσό προς τους «ροχιμπλάνκος» για να τον αποκτήσει, όπως ακριβώς είχε συμβεί με τον Τεό Ερναντέζ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί πως χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό με το αγωνιστικό στιλ του Χιμένεθ, προκειμένου να πλαισιώσει τους βασικούς, Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν, και να εντείνει τον εσωτερικό ανταγωνισμό. Οι «μερέγνκες» δεν θεωρούν χαμηλή την τιμή του, αλλά παράλληλα παραδέχονται πως είναι ό,τι καλύτερο σε αναλογία ποιότητας και τιμής υπάρχει στην ποδοσφαιρική αγορά αυτή τη στιγμή.

Ο Χιμένεθ κατέγραψε 38 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο τη φετινή σεζόν, ενώ θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ανερχόμενων αμυντικών στην Ευρώπη. Διακρίνεται για τη μαχητικότητα, τη δύναμη και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ