Δακρυσμένος Λοπετέγκι : «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μετά το θάνατο της μητέρας μου» (vid)

Δακρυσμένος Λοπετέγκι : «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μετά το θάνατο της μητέρας μου» (vid)

Συγκλόνισε ο Τζουλέν Λοπετέγκι στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας τη μέρα της απομάκρυνσής του από την εθνική Ισπανίας ως τη χειρότερη μετά το θάνατο της μητέρας του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας απομάκρυνε τον Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας δύο ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της «φούρια ρόχα» στο Μουντιάλ της Ρωσίας, εξαιτίας της συμφωνίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 51χρονος παρουσιάστηκε επίσημα από τους «μερένγκες» και μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως η Τετάρτη (13/06) ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής του, μετά από εκείνη του θανάτου της μητέρας του. Εντούτοις, πρόσθεσε πως η σημερινή αποτελεί την πιο ευτυχισμένη, σαφώς λόγω της επισημοποίησης της συμφωνίας του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μετά τα ευχαριστήρια προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τη διοίκηση της Ρεάλ που τον εμπιστεύτηκε, ο Λοπετέγκι τόνισε πως «από την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου, η χθεσινή μέρα ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Αλλά σήμερα είναι η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου».

Για το αυριανό ματς της εθνικής Ισπανίας με την Πορτογαλία, είπε: «Αύριο θα δω το ματς, χωρίς αμφιβολία. Θα φωνάξω όπως κάθε άλλος Ισπανός και είμαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσουμε σπουδαία πορεία και θα πάρουμε το τρόπαιο, παρά τα όσα συνέβησαν».

Για τη συμφωνία με τη Ρεάλ: «Η συμφωνία έπρεπε να κλείσει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όχι στη διάρκειά του. Ο λόγος που το κάναμε γνωστό ήταν γιατί θέλαμε να είμαστε διαφανείς, δεν μου αρέσει ο μυστικισμός ως προπονητής. Οι παίκτες το γνώριζαν, δεν υπήρχε πρόβλημα, προπονούνταν άψογα. Αυτό το σύνολο παικτών είναι φανταστικό».

Στο τέλος έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο, που αν μη τι άλλο θα σηκώσει συζήτηση: «Αν στη θέση της Ρεάλ ήταν άλλη ομάδα, θα συνέβαινε το ίδιο; Είναι μια καλή ερώτηση».

Δείτε τη στιγμή που ο Λοπετέγκι λύγισε μπροστά στις κάμερες:

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την παρουσίασή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ