Ρεάλ Μαδρίτης : Ρονάλντο και Μπενζεμά σε κρίση!

Ρεάλ Μαδρίτης : Ρονάλντο και Μπενζεμά σε κρίση!

Το επιθετικό δίδυμο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης αφλογιστίας έχοντας βρει δίχτυα μόλις 2 φορές μέχρι τώρα στο ισπανικό πρωτάθλημα

Η γραμμή κρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ανά τα χρόνια να προκαλεί δέος στον εκάστοτε αντίπαλο, αλλά φέτος, περνάει κρίση!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα από τα χειρότερα επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Σε σύνολο 98 ομάδων στη La Liga, την Premier League, τη Ligue 1, την Bundesliga και τη Serie A, μόνο οι δύο στράικερ της Μπενεβέντο, της ουραγού του ιταλικού πρωταθλήματος έχουν χειρότερο ρεκόρ!

12 γκολ την περασμένη σεζόν

Αυτό που κάνει την παρούσα κατάσταση πιο προβληματική είναι η σύγκριση με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, όπως την περασμένη σεζόν, όταν είχαν 12 γκολ, με τον Πορτογάλο να είναι στα οκτώ και τον Γάλλο να έχει 4. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είχαν πάντοτε δέκα γκολ ή περισσότερα.

Τα γκολ ενάντια στη Χετάφε

Και οι δυο σκόραραν στον αγώνα με τη Χετάφε με τον Μπενζεμά να βρίσκει στο στόχο πριν το μισάωρο και τον Ρονάλντο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Τα συγκεκριμένα γκολ είναι και τα μοναδικά σε δώδεκα παιχνίδια στη La Liga!

Η σύγκριση προβληματίζει

Η «βασίλισσα» έχει μόλις 22 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, σε σύγκριση με τα 34 σε αυτή τη φάση της περασμένης σεζόν, είναι επίδοση απογοητευτική ειδικά αν την συγκρίνει κανείς με τα τέρματα που έχουν βάλει ο Καβάνι κι ο Νεϊμάρ (22 γκολ) στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ναμπίλ Φεκίρ και ο Μαριάνο στη Λυών (20 γκολ), ο Μέσι και ο Σουάρες στη Μπαρτσελόνα (17), οι Λεβαντόφσκι και Μίλερ (14 γκολ) στην Μπάγερν Μονάχου. Ενώ το δίδυμο της Μάντσεστερ Σίτι, Αγκουέρο και Ζεσούς, έχουν 16! Την ίδια ώρα ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος παραχωρήθηκε από την Ρεάλ φέτος το καλοκαίρι στην Τσέλσι, έχει ήδη οκτώ γκολ με την φανέλα των «μπλε».

Υπάρχουν μάλιστα και αρκετοί παίκτες που δεν αναμενόταν να πετύχουν τόσα γκολ, οι οποίοι είναι μπροστά από το δίδυμο των «μερένχες». Όπως ο Παουλίνιο, ο οποίος έχει μέχρι τώρα τέσσερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ