Λεγανές – Βιγιαρεάλ 0-1

Λεγανές – Βιγιαρεάλ 0-1

Ο Σιόβας αγωνίστηκε σε θέση βασικού για τη Λεγανές, όμως είδε τους συμπαίκτες του να χάνουν ευκαιρίες και τον Καρίγιο να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, με συνέπεια η ομάδα του να ηττηθεί από τη Βιγιαρεάλ, με γκολ του Μπάκα πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Με μια εξαιρετική κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Κάρλος Μπάκα, η Βιγιαρεάλ πέρασε από την έδρα της μαχητικής Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, και πέτυχε την πρώτη νίκη της μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή La Liga.

O Κολομβιανός επιθετικός σκόραρε μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (65′), έχοντας δει προηγουμένως τους γηπεδούχους να χάνουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ο Καρίγιο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής τους, αφού όχι μόνο έχασε την καλύτερη φάση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι στο ξεκίνημα του δεύτερου (49′).

Έτσι, η Λεγανές παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό, γεγονός που αναμφίβολα αδικεί τη μέχρι τώρα προσπάθειά της, ενώ τα Κίτρινα Υποβρύχια έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ