Σεβίλλη : Eπιβεβαίωσε πως ο Μπερίσο έχει καρκίνο

Σεβίλλη : Eπιβεβαίωσε πως ο Μπερίσο έχει καρκίνο

Η Σεβίλλη με επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε πως ο Εντουάρδο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Η Σεβίλλη επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ο τεχνικός της ομάδας της Ανδαλουσίας πάσχει από καρκίνο του προστάτη κι πρέπει να δώσει μάχη για να ξεπεράσει την αρρώστια.

Δυστυχώς το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες στο ματς της Σεβίλλης με την Λίβερπουλ, ισχύει κι αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως βρίσκεται δίπλα στον Μπερίσο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ομάδας αναφέρει: «Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα καθορίσουν και τη θεραπεία που θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσει. Τον στηρίζουμε απεριόριστα ως σύλλογος και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση…».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Σεβίλλης φέρεται να μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το πρόβλημά του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ κι ενώ το σκορ ήταν 0-3. Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 κάνοντας ένα δώρο στον προπονητή τους ενόψει του δύσκολου αγώνα που ετοιμάζεται να δώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ