Γκριεζμάν, ο «εκτελεστής» της Ρεάλ (vids)

Γκριεζμάν, ο «εκτελεστής» της Ρεάλ (vids)

Ο Γάλλος σουπερ σταρ της Ατλέτικο, Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή στα ντέρμπι μεταξύ των Μαδριλένων, σε σχέση με τους...BBL!

Mεγάλος «πονοκέφαλος» αποτελεί για την άμυνα της Ρεάλ ,ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο φορ να μετρά περισσότερα γκολ στα ντέρμπι μεταξύ των Μαδριλένων, από την επιθετική τριάδα της «βασίλισσας» Μπέιλ, Μπενζεμά και Ασένσιο.

Ο 27χρονος διεθνής Γάλλος και πρωταθλητής κόσμου έχει πετύχει συνολικά 7 γκολ στα μαδριλένικα ντέρμπι, εκ των οποίων τα 3 ήταν για τη La Liga, σκοράροντας απο ένα σε Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο Ισπανίας, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Τα επιθετικά «όπλα» των «μερένχες» μετρούν μόλις 5 γκολ κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», εκ των οποίων 4 έχει πετύχει ο Μπένζεμά, ένα ο Μπέιλ, ενώ ο Ασένσιο δεν έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Ατλέτικο.

 Αξιοπερίεργο είναι πως τα πέντε γκολ της επιθετικής τριάδας των Μαδριλένων δεν έχουν επιτευχθεί μέσα στο Μπερναμπέου.

Πάντως, φαίνεται πως ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί τον… λυτρωτή της «βασίλισσας» στα ντέρμπι της πόλης, έχοντας πετύχει μόνος του τόσα γκολ όσα και η τριπλέτα ΒΒΑ (5) απέναντι στην Ατλέτικο και τον Γκριεζμάν.

Στην φετινή σεζόν πάντως, το καλύτερο ξεκίνημα το έχει κάνει… ο Μπέιλ, ο οποίος σε 7 συμμετοχές μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ!

Τα πάντα όμως θα κριθούν και θα φανούν στο «χορτάρι», με τους Μαδριλένους να κοντράρουν τα «ξίφη» τους απόψε το βράδυ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ