Τσάβι : «Όταν πρωτοείδα τον Μέσι»

Τσάβι : «Όταν πρωτοείδα τον Μέσι»

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος είχε μείνει ο Τσάβι, όταν είχε δει για πρώτη φορά τον Μέσι να προπονείται για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Μετά από πολύ καιρό και πάρα πολλές φήμες, ο Λιονέλ Μέσι τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα φοράει την φανέλα των Μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Γι’ αυτό το λόγο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακλύστηκαν από ποσταρίσματα για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ένα από αυτά, και συγκεκριμένα του Ισπανού δημοσιογράφου Χούλιο Μαλδονάντο, είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μία συζήτηση που είχε με τον Τσάβι. Σε αυτήν την συζήτηση ο πρώην παίκτης των Καταλανών εκμυστηρεύτηκε στον Μαλδονάντο τι είχε πει όταν είδε για πρώτη φορά τον Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση.

«Μου είχαν πει από την ομάδα ότι θα έρθει ένας πολύ καλός Αργεντινός, μου είπαν και το όνομά του αλλά δεν το θυμόμουν. Όταν ήρθε στην προπόνηση, στα 16 του, κάναμε μία άσκηση που αντιμετωπίζαμε σε ένας εναντίον τα στόπερ μας, τον Πουγιόλ και τον Τιράμ και είπα: Δες τον, είναι μόλις 16 χρονών και τα πάει πολύ καλά με τους επαγγελματίες αμυντικούς», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος μέσος.

«Έχει αλλάξει από τότε. Φαίνεται στην ποιότητα του στο ένας εναντίον ενός. Είναι γρήγορος, σουτάρει, σκοράρει. Είναι εντυπωσιακός» κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Αλ Σαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ