Μπαρτσελόνα : Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας ο Έρικσεν

Μπαρτσελόνα : Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας ο Έρικσεν

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Κρίστιαν Έρικσεν, με την Τότεναμ να ζητάει το αστρονομικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει

Στην κορυφής της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Κρίστιαν Έρισκεν, ενόψει Ιανουαρίου.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ έχει εντυπωσιάσει τους Καταλανούς με τις εμφανίσεις του, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα δώσει ακόμη περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι τους.

Το καλοκαίρι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Φελίπε Κουτίνιο, παρά τις συνεχόμενες πιέσεις που άσκησε στη Λίβερπουλ.

Έτσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη με ανάλογα χαρακτηριστικά. Ο Δανός άσος είναι τέτοια περίπτωση, όπως και ο Μεσούτ Εζίλ της Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Don Balon. Ο μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων όμως είναι πιο ψηλά στη λίστα.

Τη φετινή σεζόν ο Έρικσεν με την Τότεναμ έχει σκοράρει 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Εντυπωσιακός όμως ήταν με την εθνική Δανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όταν σημείωσε χατ τρικ κόντρα στην Ιρλανδία.

Ωστόσο, η Τότεναμ δεν σκοπεύει να τον πουλήσει και έτσι του έχει βάλει μία απαγορευτική τιμή για να τον αφήσει να φύγει. Συγκεκριμένα, τον κοστολογεί 222 εκατομμύρια ευρώ, όσα έδωσε δηλαδή η Παρί στην Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ