Θεμπάγιος: «Η αποχώρηση του Λοπετέγκι μας στεναχώρησε όλους»

Θεμπάγιος: «Η αποχώρηση του Λοπετέγκι μας στεναχώρησε όλους»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος τόνισε σε συνέντευξη ότι η αποχώρηση του Λοπετέγκι, στεναχώρησε όλη την ομάδα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ στεναχωρήθηκαν με την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι, σύμφωνα με τον Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος μίλησε ακόμα για τον παραγκωνισμό του στον καιρό του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και την κριτική που ασκείται στον συμπαίκτη του, Σέρχιο Ράμος.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη του στη «Marca».

Για την απόλυση του Λοπετέγκι: «Η αποχώρηση του Λοπετέγκι μας στεναχώρησε όλους, διότι προσπάθησε πολύ να τα πάει καλά στην ομάδα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε».

Για τον πολύ περιορισμένο χρόνο που είχε με τον Ζιντάν: «Πίστευα πως με τον Ζιντάν στον πάγκο θα βρισκόμουν στο ροτέισον, αλλά αυτό δεν συνέβαινε.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως πάντα υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά μου. Τον Ιανουάριο σκέφτηκα να αποχωρήσω και προσπάθησα να επιστρέψω στην Μπέτις, αλλά ο Ζιντάν μου είπε πως πρέπει να μείνω».

Για τον Σέρχιο Ράμος: «Ο Ράμος έχει μια μεγάλη προσωπικότητα, δεν τον συμπαθούν όλοι. Αυτά που έχει κερδίσει είναι πάρα πολλά και αρκετά για να μην τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει «κίνημα» εναντίον του, το να χτυπήσεις κάποιον ή να τον ματώσεις, μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρσι είχε σπάσει η μύτη του σε ένα παιχνίδι με την Ατλέτικο, αλλά κανείς δεν είχε πει τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ