Ρεάλ Μαδρίτης : Κλείνει Κέπα, θέλει και Ικάρντι τον Γενάρη

Ρεάλ Μαδρίτης : Κλείνει Κέπα, θέλει και Ικάρντι τον Γενάρη

Η Ρεάλ θα κινηθεί δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι του Γενάρη και σύμφωνα με τα Μέσα της Μαδρίτης έχει εντοπίσει τους βασικούς της στόχους για την ενίσχυση της ομάδας.

Την απόφαση να δώσει μια «ένεση» ποιότητας στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου να έχουν εντοπίσει τους δύο μεγάλους τους στόχους.

Ο λόγος για τους Κέπα Αριθαμπαλάγα και Μάουρο Ικάρντι, για τους οποίους -σύμφωνα με την Marca- η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί προκειμένου να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Ο πρώτος είναι 23 χρόνων, βασικός τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, με τη Ρεάλ να είναι ωστόσο πρόθυμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, προκειμένου να τον κάνει δικό της από τον Ιανουάριο.

Ο Κέπα, ο οποίος θα χάσει το προσεχές παιχνίδι της νυν και της -πιθανότατα- επόμενης ομάδας του το ερχόμενο Σάββατο (2/12) λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο θεωρείται από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ισπανία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να στρέφεται στην περίπτωσή του μετά τις αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες απόκτησης του Ντε Χέα.

Ο έτερος μετεγγραφικός στόχος είναι σαφώς πιο δύσκολος, πιο ακριβός και οι άνθρωποι της Ρεάλ εκτός από το να προσφέρουν το σωστό αντίτιμο θα πρέπει να επιστρατεύσουν και όλα τους τα διαπραγματευτικά ατού, αφού είναι δεδομένο ότι θα θέλει θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Μάουρο Ικάρντι των 15 γκολ στους 14 φετινούς αγώνες πρωταθλήματος της Ίντερ, θεωρείται ιδανικός για το παρόν και το μέλλον της επιθετικής γραμμής της ομάδας, αφού στα 24 του χρόνια όχι μόνο είναι στην ιδανική ηλικία, αλλά έχει και πολλές παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι Νερατζούρι δύσκολα θα συναινέσουν για την παραχώρησή με μια πρόταση που δεν θα προσεγγίζει ή δεν θα ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ, καθώς ο Αργεντινός είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο. Εδώ και μέρες μάλιστα του έχουν καταθέσει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2023, με ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ.

«Υπάρχουν κορυφαία κλαμπ που τον παρακολουθούν, όμως αυτός σκέφτεται μόνο την Ίντερ και είναι απόλυτα χαρούμενος εδώ. Έχει απορρίψει ομάδες που άλλοι δεν θα το έκαναν, γιατί πραγματικά αγαπά την Ίντερ. Είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, έχει συμβόλαιο και αυτό που ξέρω είναι ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει κάποιος», δήλωσε η σύζυγος και ατζέντης του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.

Πλην των προαναφερθέντων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα μάτια της στραμμένα σε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, τον Αλέξις Σάντσες που ψάχνεται να φύγει από την Άρσεναλ, τον 21χρονο κίλερ της Λειψίας Τίμο Βέρνερ και τον πιο προσιτό οικοοικά Φιόντορ Σμόλοφ της Κράσνονταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ