Μάλαγα «Νίκη, το καλύτερο φάρμακο» είπε ο Μίτσελ

Μάλαγα «Νίκη, το καλύτερο φάρμακο» είπε ο Μίτσελ

Ως φάρμακο για τους πάντες μέσα στην ομάδα της Μάλαγα χαρακτήρισε τις νίκες ο Μίτσελ, επισημαίνοντας πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο.

Με νίκη, καθώς αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για όλους στην ομάδα, θα καταφέρει να ξεπεράσει η Μάλαγα τον αποκλεισμό – σοκ από το Κύπελλο, όπως δήλωσε ο Μίτσελ παραμονές της εντός έδρας αναμέτρησης πρωταθλήματος κόντρα στη Λεβάντε.

«Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο (σ.σ.: από τη Νουμάνθια) και την απογοήτευση που μας προξένησε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Λεβάντε», ανέφερε αρχικά ο 54χρονος τεχνικός, μιλώντας στη Marca.

«Η διάθεση των παικτών είναι καλή και η προσοχή μας αποκλειστικά στραμμένη στη La Liga, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε την παραμονή μας. Το να κερδίζεις είναι το καλύτερο φάρμακο για τους οπαδούς, τους παίκτες, το επιτελείο και εμένα», πρόσθεσε.

«Το να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν το έχουμε καταφέρει φέτος και είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, ει δυνατόν αρχής γενομένης από το ματς με την Λεβάντε, μια ομάδα τρομερά οργανωμένη και πειθαρχημένη», κατέληξε.

Ο Μίτσελ, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού από τον Φεβρουάριο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015, ανέλαβε την Μάλαγα τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας την ομάδα φέτος στην 18η θέση της La Liga, με συγκομιδή μόλις επτά βαθμούς σε 13 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ