Γκουαρντιόλα: «Γι΄ αυτό δεν είναι στις κορυφαίες ομάδες η Ρεάλ»

Γκουαρντιόλα: «Γι΄ αυτό δεν είναι στις κορυφαίες ομάδες η Ρεάλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε την εξήγησή του για πρόσφατη τοποθέτησή του όπου δεν κατέτασσε τη Ρεάλ στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα να μην συμπεριλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης στις κορυφαίες ομάδες της δεκαετίας παρά το ότι έχει κατακτήσει 4 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτό το διάστημα, προκάλεσε έκπληξη και την αντίδραση του προπονητή των Μαδριλένων, Σαντιάγκο Σολάρι.

Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε την επιλογή του, εστιάζοντας στα πρωταθλήματα που κατέκτησε η Ρεάλ αυτή τη δεκαετία.

Σε δηλώσεις του ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας όταν μετράς πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα πράγματα. Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησαν τον τίτλο έξι ή επτά φορές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δύο. Τώρα είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Σολάρι καταλαβαίνει την απάντησή μου και ότι είναι χαρούμενοι με μένα».

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι, είχε σχολιάσει την επιλογή του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας το εξής: «Φαίνεται πως ήταν μια σκόπιμη παράλειψη. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα του αιώνα, συνεπώς και η καλύτερη της ιστορίας. Ποτέ μην υποτιμάς κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ