Μπαρτσελόνα : Θέλει να φύγει από τώρα ο Μαστσεράνο

Μπαρτσελόνα : Θέλει να φύγει από τώρα ο Μαστσεράνο

Στο τέλος της φαίνεται πως φθάνει η εποχή του Χαβιέρ Μαστσεράνο στην Μπαρτσελόνα! Ο Αργεντινός μπακ επιμένει στο αίτημα για αποχώρηση του τον Γενάρη, περιμένοντας σήμερα ή αύριο (7/12) την απάντηση από την πλευρά του συλλόγου.

Εκτός Μπαρτσελόνα βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Χαβιέρ Μαστσεράνο. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Αργεντινός έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απόφαση που δεν άλλαξε ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Σάμουελ Ουμτιτί.

Έχοντας αντιληφθεί πως δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε (764′ συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις φέτος), ο 33χρονος στόπερ/αμυντικός χαφ προσανατολίζεται στο να συνεχίσει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής και συνεκδοχικά πίεσης, ώστε να πάρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει και παράλληλα το δικό του εισιτήριο για την αποστολή -και ενδεκάδα- της Αργεντινής στο Μουντιάλ.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο (7/12) αναμένεται η απάντηση της Μπαρτσελόνα στο αίτημα μετεγγραφής – αποχώρησης του ποδοσφαιριστή (τόσο η διοίκηση όσο και το επιτελείο δεν επιθυμεί την εξέλιξη αυτή), ο εκπρόσωπος του οποίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη, αλλά απλώνει τα δίχτυα του προς Κίνα μεριά, ώστε να βρει μια συμφέρουσα οικονομικά και αγωνιστικά πρόταση για τον πελάτη του.

Ο Μαστσεράνο, ο οποίος μετακόμισε στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2010 από τη Λίβερπουλ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, δεν αποκλείεται να φορέσει για τελευταία φορά το έμβλημα της Μπάρτσα στο στήθος στις 23 Δεκεμβρίου, στον εκτός έδρας αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ