Κουρτουά: «Ανήκω στους καλύτερος του κόσμου, αν και ο Τύπος θέλει να με σκοτώσει»

Κουρτουά: «Ανήκω στους καλύτερος του κόσμου, αν και ο Τύπος θέλει να με σκοτώσει»

Την πεποίθησή του πως ανήκει στην ελίτ εξέφρασε ο Βέλγος κίπερ, παρά την έντονη κριτική που του ασκούν τα media.

Όλα στραβά πάνε για τον Τιμπό Κουρτουά από τότε που αποχώρησε από την Τσέλσι με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά, ο Βέλγος βίωσε την οργή των φιλάθλων των«μπλε» αλλά ιδίως εκείνων της Ατλέτικο, οι οποίοι θεώρησαν τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ως εσχάτη προδοσία.

Στην εξέλιξη της σεζόν, ο Κουρτουά μπορεί να κέρδισε τα γάντια βασικού, όμως οι εμφανίσεις του μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν για το κοινό του «Μπερναμπέου». Μάλιστα, οι επιδόσεις του σε συνδυασμό με την άφιξη του Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία οδήγησαν πρόσφατα στον πάγκο τον 29χρονο γκολκίπερ.

Τελευταίο περιστατικό της… φθίνουσας πορείας του Κουρτουά ήταν το τραγικό λάθος στον αγώνα κόντρα στη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020 που τελικά οδήγησε στην ισοφάριση των Ρώσων απέναντι στο Βέλγιο.

Μετά τον αγώνα, πάντως, ο ίδιος δεν άντεξε και ξέσπασε σε δηλώσεις του, λέγοντας πως αν και ανήκει στους καλύτερους του κόσμου, δέχεται πόλεμο από τον ισπανικό Τύπο.

«Θεωρώ πως είμαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Αν και ο ισπανικός Τύπος θέλει να με σκοτώσει, νιώθω ήρεμος, δυνατός, ενώ παίζω και προπονούμαι καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ