Ο Λοπετέγκι τη χλεύη, ο Ζιντάν τα εκατομμύρια

Ο Λοπετέγκι τη χλεύη, ο Ζιντάν τα εκατομμύρια

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να στρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια στα πόδια του Ζιντάν, για να του βελτιώσει τους αριθμούς του...

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για μεταγραφική κοσμογονία αυτό το καλοκαίρι. Και πώς όχι, όταν η χρονιά που τελείωσε ήταν καταστροφική. Μία από τις χειρότερες στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Το εντυπωσιακό στην υπόθεση των Μερένγκες, ωστόσο, είναι ότι με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των αποτελεσμάτων της φετινής σεζόν, προέκυψε κάτι εξόχως εντυπωσιακό. Το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι θετικό για τον Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο της Βασίλισσας μετά τη λαίλαπα Χουλέν Λοπετέγκι και την αξιοπρεπή πορεία με τον Σαντιάγκο Σολάρι, αλλά απέτυχε παταγωδώς να δώσει το κάτι παραπάνω. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο «Ζιζού» είχε αποτελέσματα ανάλογα με εκείνα του Λοπετέγκι. Ο οποίος απολύθηκε μετά από 10 παιχνίδια. Ο Λοπετέγκι απομακρύνθηκε με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ ο Ζιντάν είχε (σε 11 ματς) 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες.

 

Αν το θέλετε και σε ποσοστά, ο Ισπανός κόουτς είχε 42,2% νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ο νυν τεχνικός 45.4%. Οσο για τον Σολάρι; Εντυπωσίασε (τηρουμένων των αναλογιών), καθώς τα ποσοστά του ήταν εξαιρετικά. Σε σύνολο 17 αγώνων, λοιπόν, είχε 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες! Παρά ταύτα, ο Ζιντάν έχει εξασφαλίσει το ΟΚ για μεταγραφές άνω των 500.000.000 €!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ