Δεν το… κουνάει από τη Ρεάλ ο Μπέιλ

Δεν το… κουνάει από τη Ρεάλ ο Μπέιλ

Αδιάλλακτος παραμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς έχει ξεκαθαρίσει τους ιθύνοντες της Ρεάλ πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Σε… βαρίδι έχει εξελιχθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για την επόμενη περίοδο, με τη διοίκηση του συλλόγου να του έχει καταστήσει σαφές πως πρέπει να ψάξει αλλού για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά, ο 29χρονος δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη του τις προθέσεις της Ρεάλ, καθώς έχει ξεκαθαρίσει στους διοικούντες πως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ακούσει προτάσεις από άλλες ομάδες, αφού στόχος του είναι να παραμείνει στους «Μερένχες» και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την AS κύρια αιτία για την αδιάλλακτη στάση του Μπέιλ είναι το παχυλό του συμβόλαιο στη Ρεάλ, ύψους 17 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορεί να του προσφέρει κανένας άλλος σύλλογος.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως τα δεδομένα με την υπόθεση του Ουαλού έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό, που πλέον ως πιθανότερο σενάριο φαντάζει η παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ