Βαλβέρδε: «Η ιδιοφυΐα του Μέσι καθόρισε το ματς»

Βαλβέρδε: «Η ιδιοφυΐα του Μέσι καθόρισε το ματς»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την επιρροή που είχε ο Λίονελ Μέσι στο διπλό που πέτυχε η Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο. Μοιραίο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στον Αργεντινό επιθετικό και στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τον έλεγχο στην αρχή της αναμέτρησης, όμως υποστήριξε ότι με την πάροδο του χρόνου η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Μέχρι που… χτύπησε ο Λίο…

«Ειδικά σε παιχνίδια που είναι κλειστά και δύσκολα, το να έχουμε τον Λέο, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Μου άρεσε η ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για άσχημα πράγματα τώρα. Περιμέναμε ότι η Ατλέτικο θα ξεκινήσει όπως ξεκίνησε. Έπρεπε να είμαστε δυνατοί στα πρώτα 20 λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε τον έλεγχο και ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι και ο Λέο ήταν ξανά στο επίπεδο του. Στο τέλος η δική του ιδιοφυΐα καθόρισε το παιχνίδι» σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ