Μπαρτσελόνα: Οργή και έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών κατά του Μπαρτομέου στο «Camp Nou»! (vids)

Μπαρτσελόνα: Οργή και έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών κατά του Μπαρτομέου στο «Camp Nou»! (vids)

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ οργισμένοι με τον Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου εξαιτίας του σκανδάλου με το «κράξιμο» παικτών και προπονητών στα social media. Έντονες αποδοκιμασίες κατά του προέδρου του συλλόγου στον αγώνα με την Έιμπαρ.

Μυρίζει… μπαρούτι στην Μπαρτσελόνα!

Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα είναι πάρα πολύ άσχημο, εξαιτίας αποκάλυψης ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού ότι ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου έχει αναθέσει σε εταιρεία να… κράζει παίκτες και προπονητές μέσω των social media. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες και προπονητές; Λιονέλ Μέσι, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζεράρ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ και άλλοι.

Όπως είναι λογικό, αυτή η αποκάλυψη έχει φέρει… τριγμούς στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, με τους οπαδούς να «βράζουν» κατά της διοίκησης. Στον εντός έδρας αγώνα με την Έιμπαρ, μάλιστα, σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος των «μπλαουγκράνα» αποδοκίμασε τον Μπαρτομέου πολύ έντονα, ενώ στο γήπεδο βγήκαν και άσπρα μαντιλάκια.

Οι οπαδοί κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν και το σύνθημα «Μπαρτομέου παραιτήσου», με το κλίμα κατά του προέδρου της ομάδας να είναι κάτι παραπάνω από «βαρύ».

Δείτε σχετικά video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ