Νεϊμάρ : «Θέλω να συνεργαστώ με τον Γκουαρδιόλα»

Νεϊμάρ : «Θέλω να συνεργαστώ με τον Γκουαρδιόλα»

Ο «αστέρας» της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να συνεργαστεί με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Νεϊμάρ, μιλώντας στο βραζιλιάνικο ESPN. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος «αστέρας» της Παρί Σεν-Ζερμέν μίλησε για την έντονη επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο μέλλον.

«Πάντα ήθελα να δουλέψω με τον Γκουαρδιόλα. Είναι διαφορετικό. Έφτασα στην Μπαρτσελόνα αφότου έφυγε. Πραγματικά θέλω να συνεργαστούμε», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε προλάβει τον Καταλανό τεχνικό κατά τη θητεία του δεύτερου στην Μπαρτσελόνα, αφού κατέφθασε στους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2013, δηλαδή λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νεϊμάρ μεταγράφηκε στους Παριζιάνους το καλοκαίρι του 2017, έναντι του ποσού – ρεκόρ των 222.000.000 ευρώ. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι πληθαίνουν διαρκώς, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος προορισμός του. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 30 εμφανίσεις και 28 γκολ ως παίκτης της Παρί, προτού τραυματιστεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ