Μπουφόν: «Είμαι καλύτερος από ότι ήμουν στα 35»

Μπουφόν: «Είμαι καλύτερος από ότι ήμουν στα 35»

Ο Ιταλός πορτιέρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Football δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα ότι πριν από πέντε ή έξι χρόνια.

Ο Μπουφόν μπορεί να διανύει πλέον το 40ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο, παραμένει ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο του πλανήτη και με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Παρί αποδεικνύει περίτρανα ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας στο τέλος της περσινής σεζόν αποφάσισε ότι ο κύκλος του στην Γιουβέντους έκλεισε και έπρεπε να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η Παρί τον προσέγγισε και ο έμπειρος πορτιέρο έγινε… Παριζιάνος. Ο Μπουφόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο France Football δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα ότι πριν από πέντε ή έξι χρόνια.

«Είμαι καλύτερος σε σχέση με όταν ήμουν 35. Δείχνει απίθανο, αλλά αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν από πέντε ή έξι χρόνια. Ίσως αυτό είναι λογικό επειδή άλλαξα τον τρόπο που δουλεύω, όμως νομίζω πως το σημαντικότερο στην ηλικία μου είναι το κίνητρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζίτζι Μπουφόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ