Μπαπέ: Η απόρριψη της Τσέλσι και η επική ατάκα της μητέρας του!

Μπαπέ: Η απόρριψη της Τσέλσι και η επική ατάκα της μητέρας του!

Το 2012 δοκιμάστηκε από την Τσέλσι, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους προπονητές των Λονδρέζων - «Πάρτε τον γιο μου, γιατί σε 5 χρόνια θα κοστίζει 50 εκατ. ευρώ», τους είχε πει η μητέρα του, αλλά δεν την άκουσαν...

Το καλοκαίρι πήρε από το χέρι την εθνική ομάδα της Γαλλίας και την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Ο λόγος για τον Κιλιάν Μπαπέ, για τον οποίο πριν από λίγους μήνες η Παρί Σεν Ζερμέν δαπάνησε 135 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη Μονακό.

Η διαδρομή του προς την κορυφή, ωστόσο, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, με τον πρώην σκάουτερ της Τσέλσι, Σέρτζ Ντάνιελ Μπόγκα, να αποκαλύπτει ότι το 2012 ο Μπαπέ δοκιμάστηκε από την αγγλική ομάδα, αλλά δεν έπεισε και αποχώρησε άπραγος από τη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, ο πρώην παράγοντας του αγγλικού συλλόγου, αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του Γάλλου αστέρα, η οποία το 2012 κάλεσε τους ανθρώπους της Τσέλσι να αποκτήσουν τον Μπαπέ, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε 5 χρόνια θα κοστίζει 50 εκατ. ευρώ!

«Ο Μπαπέ δοκιμάστηκε από την Τσέλσι το 2012, αλλά δεν έπεισε τους προπονητές του ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ και αποχώρησε. Οι προπονητές της Τσέλσι ζήτησαν από τη μητέρα του να ξαναφέρει τον γιο της μετά από λίγους μήνες να δοκιμαστεί εκ νέου, όμως, η Φάιζα Λαμάρι αρνήθηκε, λέγοντας στους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας: “Ακούστε, ο γιος μου δεν θα επιστρέψει. Αν τον θέλετε, πρέπει να τον αποκτήσετε τώρα. Διαφορετικά, σε 5 χρόνια θα πρέπει να πληρώσετε 50 εκατ. ευρώ για να τον πάρετε από την ομάδα, στην οποία θα αγωνίζεται”».

Η μητέρα του Γάλλου σούπερ σταρ αποδείχθηκε… προφητική, με τον Κιλιάν λίγα χρόνια αργότερα να κοστίζει το βάρος του σε… χρυσό. Μετά τα δοκιμαστικά στην Τσέλσι, ο Μπαπέ πήγε στην ΑΣ Μποντί και μετά από λίγο καιρό μετακόμισε στην Ακαδημία της Μονακό. Η συνέχεια γνωστή, με τον 19χρονο πλέον άσο να λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ