Κατηφόρα δίχως τέλος για Μονακό, έχασε και από τη Στρασμπούρ (vid)

Κατηφόρα δίχως τέλος για Μονακό, έχασε και από τη Στρασμπούρ (vid)

Με το αριστερό ξεκίνησε τη θητεία του στους Μονεγάσκους ο Τιερί Ανρί, βλέποντας την ομάδα του να ηττάται εκτός έδρας από τη Στρασμπούρ με 2-1, ευρισκόμενη πλέον στον πάτο της βαθμολογίας της Ligue 1.

Τελικά ο Τιερί Ανρί έχει πάρα πολλή και δύσκολη δουλειά, όσον αφορά την επαναφορά της Μονακό στην κανονικότητα. Όπου κανονικότητα στην παρούσα φάση είναι η αποφυγή του υποβιβασμού! Πως αλλιώς άλλωστε όταν η ομάδα του Πριγκιπάτου υπέστη τη 4η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα και 6η συνολικά σε σύνολο 10 αγωνιστικών (έχει μία μόλις νίκη!)…

Το κακό σερί δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει ούτε η αλλαγή προπονητή. Ο Ανρί είδε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω στο σκορ με γκολ του Τόμασον στο 17’ μετά από απίστευτη γκέλα του τερματοφύλακα Σι. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκραντσέρ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, 2’ αφού είχε μπει στο ματς ως αλλαγή!

Το… γλυκό για τους φιλοξενούμενους έδεσε στο 84’ με τον Μοτίμπα να κάνει το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με τον Τίλεμανς να ευστοχεί σε πέναλτι στο 90+1’.

Ουραγός της Ligue 1 η Μονακό και με τη… βούλα, έχοντας ως συγκάτοικο την Γκινγκάμπ στους 6 βαθμούς, με τη σωτηρία να βρίσκεται στους 10 πόντους και την 17η θέση που βρίσκεται ως ώρας η Αμιάν.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ματς των 21:00:

Καέν – Γκινγκάμπ 0-0
Ναντ – Τουλούζ 4-0 (Σάλα 25′, 71′, 77′, Μποτσίγια 38′)
Ντιζόν – Λιλ 1-2 (Αμπέντ 81′ / Πέπε 21′, Αραούχο 43′)
Ρεμς – Ανζέρ 1-1 (Τσαβαρία 73′ / Τραορέ 36′)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ