Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν : Το «τυφλό» ραντεβού που συγκλόνισε το παλάτι

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν : Το «τυφλό» ραντεβού που συγκλόνισε το παλάτι

Μετά το πρώτο ραντεβού ο Βρετανός γαλαζοαίματος ήταν «υπνωτισμένος» από τη γοητεία της Αμερικανίδας ηθοποιού ενώ εκείνη εκμυστηρεύτηκε σε φίλο της πως «αυτό μπορεί να έχει διάρκεια» - «Μόνιμη εξορία από τη βασιλική οικογένεια», για τον Χάρι και τη Μέγκαν, μετά την έκδοση του βιβλίου Finding Freedom

Ήταν καλοκαίρι του 2016 και εκείνη ήταν single. Αν και η μόνη σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο, η οποία κράτησε δύο χρόνια, είχε τελειώσει πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούσε την αγάπη που θα διαρκούσε για πάντα. Κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της στο Λονδίνο, η τότε πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits είπε αστειευόμενη σε ένα φίλο της πως ήθελε να βρει «έναν ωραίο Βρετανό ευγενή για να φλερτάρει».

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ του γοητευτικού γαλαζοαίματου και της Αμερικανίδας ηθοποιού κανονίστηκε σε κλαμπ του Σόχο από «μυστηριώδη» κοινό φίλο του ζευγαριού, η ταυτότητα του οποίου μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί. Το τυφλό ραντεβού κράτησε τρεις ώρες, εκείνος ήπιε μια μπύρα και η Μέγκαν προτίμησε ένα μαρτίνι. Ο πρίγκιπας Χάρι μιλούσε για το φιλανθρωπικό του έργο και για τα ταξίδια του στην Αφρική, πολύ γρήγορα βρήκαν κοινό σημείο επαφής: Την επιθυμία τους να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Εκείνη τη νύχτα δεν αντάλλαξαν ούτε ένα φιλί, αλλά οι φίλοι τους δήλωσαν, αργότερα, στο νέο βιβλίο για τη ζωή του ζευγαριού,που αναμένεται να κυκλοφορήσει υπό τον τίτλο Finding Freedom στις 11 Αυγούστου, πως ο Βρετανός πρίγκιπας ήταν «υπνωτισμένος» από την γοητεία της μελαχρινής Μέγκαν ενώ εκείνη εκμυστηρεύτηκε σε φίλο της πως νιώθει ότι «αυτή η γνωριμία θα έχει εξέλιξη».

Συναντήθηκαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δείπνησαν ενώ το προσωπικό του μαγαζιού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξασφαλίσει ησυχία και ιδιωτικότητα στο λαμπερό ζευγάρι. Εκείνο το βράδυ ο Χάρι επέστρεψε μόνος στο παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά, όπως ο ίδιος ανέφερε αργότερα σε φίλους του, δεν μπορούσε να βγάλει τη Μέγκαν από το μυαλό του.

Μετά το δεύτερο ραντεβού, αν και προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε διακριτικά στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βρισκόταν το μικρό προσωπικό διαμέρισμα του πρίγκιπα Χάρι ενώ πολύ κοντά διέμενε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους.

Έξι εβδομάδες αργότερα ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ ζήτησε από την σύντροφό του, που εκείνη την περίοδο ζούσε στο Τορόντο για τις ανάγκες της σειράς Suits, όπου πρωταγωνιστούσε, να τον επισκεφθεί στο Λονδίνο. Εκείνη του έκανε το χατήρι και το ζευγάρι πέρασε μια νύχτα στο παλάτι προτού το επόμενο πρωί πετάξει για το Γιοχάνεσμπουργκ.

megan-markl-harry

Το ρομαντικό ταξίδι στη Μποτσουάνα και το κυνήγι των παπαράτσι

Από εκεί το ερωτευμένο ζευγάρι πέταξε με ιδιωτικό τζετ στη Μποτσουάνα, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν απόλαυσαν ξεκούραστες διακοπές σε πολυτελές θέρετρο για σαφάρι μέσα σε σκηνές. Στους τρεις μήνες της σχέσης τους ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εκείνος που είπε πρώτος «σ’αγαπώ» ενώ οι φίλοι της Μέγκαν Μαρκλτην προειδοποιούσαν για τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε, αν αποφάσιζε να ενώσει τη ζωή της με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας. Το ζευγάρι προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Βρετανός πρίγκιπας έκανε συχνά ταξίδια στο Τορόντο για να δει τη Μέγκαν και οι παπαράτσι τον είχαν «συλλάβει» αρκετές φορές να βγαίνει από το διαμέρισμά της.

Σε κάποιο από τα ταξίδια του Χάρι στον Καναδά οι βοηθοί του στο παλάτι τον ενημέρωσαν πως η σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό είχε εμφανιστεί σε βρετανική ταμπλόιντ. Μέσα σε 24 ώρες η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε μηνύματα, τουλάχιστον, από 100 άτομα που είχε να μιλήσει μαζί τους καιρό και που τη ρωτούσαν τα νέα για τη σχέση της με τον Βρετανό πρίγκιπα. Οι παπαράτσι άρχισαν να κυνηγούν τη Μέγκαν, φωτογραφίες της μητέρας της, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει στο Λος Άντζελες, έκαναν την εμφάνισή τους στον βρετανικό Τύπο. Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να προστατεύσει την  σύντροφό του και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση για να περιορίσει τα βρετανικά έντυπα.

Όμως, την ίδια περίοδο ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, πραγματοποιούσαν επίσημη επίσκεψη στη Μέση Ανατολή και μια ανακοίνωση του Χάρι κατά του Τύπου θα επισκίαζε το σημαντικό ταξίδι του πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο Χάρι έκανε την ανακοίνωση, χωρίς να ζητήσει την γνώμη του πατέρα του, ο οποίος ενημερώθηκε 20 λεπτά πριν την έκδοσή της και δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την πρωτοβουλία του μικρότερου γιου του. Ο πρίγκιπας είχε αποδείξει πως τώρα προτεραιότητα στη ζωή του είχε η Μέγκαν.

Οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου «κλείνουν» την πόρτα του παλατιού στον Χάρι και τη Μέγκαν

Τα αποσπάσματα από το νέο βιβλίο για τον Χάρι και τη Μέγκαν δημοσιεύονται εδώ και τρεις ημέρες στους Times του Λονδίνου και είναι τόσες οι λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του ζευγαριού και από την σχέση του με το παλάτι και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που ο βρετανικός Τύπος αμφισβητεί τους δύο συγγραφείς του βιβλίου, τον Όμιντ Σκόμπι, τον οποίο η Daily Mail έχει αποκαλέσει «φερέφωνο» της δούκισσας του Σάσεξ και την Κάρολιν Ντουράντ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το έργο τους βασίζεται σε μαρτυρίες φίλων του Χάρι και της Μέγκαν και σε πρώην και νυν εργαζόμενους του παλατιού. Εκπρόσωπος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ δήλωσε πως το ζευγάρι δεν έδωσε συνέντευξη στους δύο βασιλικούς συντάκτες και υποστήριξε ότι το βιβλίο είναι αποτέλεσμα της έρευνας των συγγραφέων του.

Harry-Meghan1

Πάντως, ακόμα και πριν την κυκλοφορία του επίμαχου βιβλίου, πηγές από το παλάτι, μετά την δημοσίευση αποσπασμάτων, που αποκαλύπτουν την σχέση του ζευγαριού με την μοναρχία, την ρήξη στη σχέση Ουίλιαμ και Χάρι αλλά και την ψυχρή σχέση μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον, δήλωσαν πως το ζευγάρι είναι δύσκολο, πλέον, να επανέλθει στη βασιλική οικογένεια.

«Το ζευγάρι τορπίλησε κάθε ευκαιρία να δημιουργήσει μια νέα θέση με την βοήθεια της βασίλισσας και άλλων ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, όταν η περίοδος της δοκιμασίας στις ΗΠΑ τελειώσει», δήλωσε ανώνυμη πηγή στον βρετανικό Τύπο. Σύμφωνα με τους όρους του Megxit, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δώσει στον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ μια «δοκιμαστική» περίοδο ενός έτους, έτσι ώστε, αν μετανιώσουν να μπορούν να επιστρέψουν στο παλάτι.

Όμως, μετά τα αποκαλυπτικά αποσπάσματα του βιβλίου Finding Freedom, τα οποία αγγίζουν ευαίσθητα θέματα για την βασιλική οικογένεια, πηγές από το παλάτι δήλωσαν στον βρετανικό Τύπο πως ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα ανακτήσουν ξανά επίσημους βασιλικούς ρόλους, αν και η πόρτα θα παραμένει για αυτούς πάντα ανοιχτή μόνο ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ