Νίνα Λοτσάρη : Αν είχα δεσμό θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν στην αγκαλιά του και θα τον φιλούσα

Νίνα Λοτσάρη : Αν είχα δεσμό θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν στην αγκαλιά του και θα τον φιλούσα

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα αλλά και τις δύο της κόρες μίλησε η Νίνα Λοτσάρη η οποία τη νέα σεζόν θα βρεθεί σε μουσική παράσταση στο θέατρο Βέμπο.

Μιλώντας για τις δύο της κόρες στάζει μέλι: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου είναι οι κόρες μου. Με ψυχές άφθαρτες, καθάρτιες, γεμάτες αγάπη και ανθρωπιά. Τίποτε άλλο πιο σημαντικό από αυτό» είχε σημειώσει πρόσφατα στο Instagram και, σήμερα, η Νίνα Λοτσάρη παραδέχεται πως «έχω ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν και δυο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή. Η μεγάλη μου κόρη, η Νεφέλη, είναι 15 και η μικρή, η Ερωφίλη, 9».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι μόνη καθώς όπως λέει: «Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα έξω».

Όσον αφορά, όμως, τον ιδανικό για εκείνη άνδρα, η Νίνα Λοτσάρη είναι σαφής. «Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα. Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου. Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που «κατοικεί» μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε απ’ έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άντρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία», λέει στη Real.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ