Βραζιλία : Πιστεύει σε Βινίσιους ενόψει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο

Βραζιλία : Πιστεύει σε Βινίσιους ενόψει Μουντιάλ ο Ροναλντίνιο

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένας από τους νεαρούς Βραζιλιάνους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή της Σελεσάο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, σύμφωνα με τον Ροναλντίνιο που τον πιστεύει πολύ.

Εδώ και μήνες έχει γίνει γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει δικό της τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Φλαμένγκο μέχρι τώρα ως δανεικός από τη Βασίλισσα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στη Βραζιλία, με αποτέλεσμα να σκέφτεται από τώρα ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Ονειρεύομαι ότι μπορεί και εγώ να βρίσκομαι στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόσφατα μίλησα με τον Ροναλντίνιο και μου ανέφερε ότι πάντα στην αποστολή για κάποιο Μουντιάλ υπάρχει και κάποιος πολύ μικρός σε αυτή. Επίσης, μου είπε να είμαι πάντα συγκεντρωμένος, προκειμένου να αξιοποιήσω την όποια ευκαιρία μου εμφανιστεί. Πρέπει να είμαι έτοιμος. Όλα αυτά τα κράτησα μέσα μου, γιατί μου τα είπε ο… Ροναλντίνιο».

Παράλληλα, ο Βινίσιους μίλησε για την σχέση που έχει με τον Ροναλντίνιο, αλλά και για το μεγάλο του όνειρο που είναι να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

«Πάντα θαύμαζα τον Ροναλντίνιο. Είναι ένα είδωλο για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι μια μέρα να φορέσω τη φανέλα της Σελεσάο. Δεν ξέρω αν πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια ή τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, δουλεύω κάθε μέρα σκληρά με τη Φλαμένγκο, προκειμένου να εκπληρώσω τα όνειρά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ