Ο Γκουαρντιόλα και οι οιωνοί «δίνουν» το Μουντιάλ στην Αγγλία!

Ο Γκουαρντιόλα και οι οιωνοί «δίνουν» το Μουντιάλ στην Αγγλία!

Το απίστευτο σερί που έχει ο Ισπανός προπονητής εκτοξεύει στα ύψη τις ελπίδες των φιλάθλων της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι, με την αγαπημένη τους ομάδα να έχει «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και να βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία των «πολιτών» ανήκει στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα και την έβαλε στο σωστό δρόμο. Η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στο Μάντσεστερ, πάντως, θα πρέπει να χαροποιεί όχι μόνο τους φίλους της Σίτι, αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική Αγγλία, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Δύο στα δύο, αλλά θα τριτώσει;

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι «γουρλής» για τις εθνικές ομάδες στις χώρες στις οποίες εργάζεται, καθώς το 2010 βρισκόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και οι Ισπανοί κατέκτησαν το Μουντιάλ, ενώ το 2014 ήταν στον πάγκο της Μπάγερν, με τη Γερμανία να αναδεικνύεται παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Οι οιωνοί δείχνουν καλοί ενόψει του «ταξιδιού» της Αγγλίας στη Ρωσία και πλέον το ερώτημα που γεννάται είναι αν ο Γκουαρντιόλα θα συνεχίσει το σερί του! Θα καταφέρει η αύρα του 47χρονου τεχνικού να οδηγήσει τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ στην κατάκτηση του τροπαίου; Θα μπορέσει η Αγγλία, που ήταν εκπληκτική στα προκριματικά να τα βάλει και να κερδίσει τα υπόλοιπα φαβορί του τίτλου ή θα «σπάσει» το σερί του Γκουαρντιόλα;

Θα φανεί σε περίπου δυόμιση μήνες, όταν και θα ξεκινήσει η γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την Αγγλία να βρίσκεται στον 7ο όμιλο, μαζί με το Βέλγιο, τον Παναμά και την Τυνησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ