Πελέ : «Ο Νεϊμάρ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ»

Πελέ : «Ο Νεϊμάρ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ»

Ο σπουδαίος Πελέ τόνισε πως ο Νεϊμάρ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ δεν δίστασε να τον χρίσει διάδοχό του.

Απόλυτα έτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση θα είναι ο Νεϊμάρ και θα ηγηθεί της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον Πελέ, η πορεία της αποθεραπείας του Βραζιλιάνου άσου πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο και έτσι η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις, ενώ ο θρυλικός Βραζιλιάνος σταρ τον χαρακτήρισε διάδοχο του.

«Πιστεύω πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ. Ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός και θα είναι ο ηγέτης της εθνικής μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, ο διάδοχος μου, και ελπίζω να φθάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου», τόνισε ο 77χρονος Πελέ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε επιτυχώς, στις αρχές Μαρτίου στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, ενώ από τις αρχές του μήνα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο 26χρονος άσος αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν θα αγωνιστεί ξανά την εφετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρόβλεψη που ωστόσο αναμένεται να διαψευστεί και ως τούτου θα είναι πανέτοιμος και για τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ