Πολλές οι πιθανότητες συμμετοχής του Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Πολλές οι πιθανότητες συμμετοχής του Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, είπε ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί με την εθνική μάδα της χώρας του στη διοργάνωση της Ρωσίας είναι «πάρα πολλές». Κι όλα αυτά, τη στιγμή που δύο χρόνια πριν, ο 36χρονος διεθνής είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει τη διεθνή σκηνή.

Στις αρχές του μήνα είχε γίνει γνωστό, ότι η FIFA θα μπορούσε να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ της Ρωσίας, επειδή ο παίκτης συμφώνησε για συνεργασία με την εταιρεία στοιχημάτων Bethard, προκειμένου να την προωθήσει. Ως γνωστόν, η παγκόσμια ομοσπονδία απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να συνάπτουν τέτοιες συνεργασίες, με τον Ιμπραϊμοβιτς να δικαιολογεί την πράξη του λέγοντας ότι «η εταιρεία έχει σουηδικές ρίζες και οι ιδρυτές της είναι από την πόλη μου».

Ανεξάρτητα πάντως από την εξέλιξη, ο διάσημος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στο ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο στο Λος Άντζελες, δείχνει -ακόμα και μετά την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο- πως παραμένει ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της χώρας του. Η Σουδία, στη φάση των ομίλων, θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία, Νότια Κορέα και Μεξικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ