Εθνική Σουηδία : Δεν θέλουν τον Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Εθνική Σουηδία : Δεν θέλουν τον Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιττς να θέλει να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του δεν...τρελαίνονται στην ιδέα της επιστροφής του στην Εθνική.

Η Εθνική ομάδα της Σουηδίας θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα είναι αν στην αποστολή θα βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που θέλει να επιστρέψει στην Εθνική. Οι συμπαίκτες του όμως;

Ο Σουηδός, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα πάει στο Μουντιάλ απάντησε με το γνωστό του τρόπο πως: «Θα πάω σίγουρα στη Ρωσία. Τι Μουντιάλ θα ήταν χωρίς εμένα;». Παρόλα αυτά φαίνεται να λογάριασε χωρίς τον….ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος, οι παίκτες που στελέχωσαν την Εθνική Σουηδίας στα προκριματικά και δεν τους είναι τόσο ευχάριστο το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ζλάταν.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της Γκινγκάμπ και αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόχανσον δήλωσε πως: «Δεν έχω ιδέα αν θα κληθεί ή όχι, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή, αλλά εμείς προκριθήκαμε χωρίς αυτόν».

Επίσης, δε δίστασε να πετάξει και τα «καρφιά» του: «Είναι ένας εγωιστής, ένας ατομιστής ως άνθρωπος και ως παίκτης. Εμείς αντίθετα είμαστε μια ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν κληθεί θα παίξει καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι μας, γιατί τα πάντα θα πρέπει να υποτάσσονται σ ‘αυτόν και στο παιχνίδι του. Ισως, θα μας άξιζε να πάμε στην Ρωσία χωρίς αυτόν, με ένα καλά καθορισμένο σύστημα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο προπονητής θέλει να αλλάξει τα πάντα και πάλι».

Η αλήθεια πάντως βρίσκεται κάπου στη μέση. Μπορεί οι Σουηδοί παίκτες να τα κατάφεραν όντως χωρίς τον Ζλάταν, όμως η παρουσία του θα έδινε περισσότερη αίγλη σε ένα Μουντιάλ που έτσι και αλλιώς θα έχει μεγάλη έλλειψη προσωπικοτήτων.

Μένει να δούμε αν ο Γιάνε Άντερσον έχει το σθένος να αφήσει εκτός λίστας τον Ζλάταν και φυσικά την σχέση που θα έχει ο ίδιος ο παίκτης με τους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ