Μάντσεστερ Σίτι : Εκτός δράσης για 5 εβδομάδες ο Ακουέρο

Μάντσεστερ Σίτι : Εκτός δράσης για 5 εβδομάδες ο Ακουέρο

Ο Κουν Αγκουέρο θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς θα απουσιάσει για τουλάχιστον 40 ημέρες.

Μπορεί ο γιατρός που χειρούργησε τον Κουν Αγκουέρο να τόνιζε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Αργεντινός να απουσιάσει από το Μουντιάλ, εντούτοις φαίνεται πως η συμμετοχή του δεν είναι δεδομένη.

Ο Κουν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το άτσαλο τάκλιν του Άλσεϊ Γιάνγκ και έκτοτε η πορεία του τραυματισμού του, καθώς και η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους έχει περάσει από 40 κύματα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε πως ο επιθετικός της ομάδας θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς χρειάζονται τουλάχιστον 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Έτσι λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς και με την εξέλιξη της αποθεραπείας του, ενόψει φυσικά του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού ραντεβού στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ