Αντερσον : «Δεν θα είναι στο Μουντιάλ ο Ιμπραΐμοβιτς»

Αντερσον : «Δεν θα είναι στο Μουντιάλ ο Ιμπραΐμοβιτς»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βρίσκεται στην αποστολή για το Μουντιάλ της Ρωσίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός ομοσπονδιακός  προπονητής, Γιάνε Αντερσον, ξεκαθάρισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν περιλαμβάνεται στην λίστα του για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Άντερσον με αυτό τον τρόπο θέλησε να «διορθώσει» τον επιθετικό των Λος Αντζελες Γκάλαξι, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι οι πιθανότητες του να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πολύ υψηλές.

«Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς  δεν θα είναι στην ομάδα για το Μουντιάλ. Δε ήθελε να αγωνιστεί μετά το Euro, η απόφασή του έγινε σεβαστή. Εάν αρνείσαι την ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέφεις πίσω. Σέβομαι αυτό που είπε. Στο Μουντιάλ θα είναι αυτοί που το ήθελαν. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει, αλλά σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Άντερσον.

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πρόσφατα σε αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, ότι ένα Μουντάλ χωρίς εκείνον δεν θα ήταν πραγματικό Μουντιάλ. Επιπλέον, στον λογαριασμό του στο Twitter στις 15 Απριλίου έγραψε ότι «οι πιθανότητες μου να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ υψηλές», ενώ πριν, στις αρχές Μαρτίου είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να επιστρέψει: «Μου λείπει η εθνική, αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ