Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ ο Μπόατενγκ

Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ ο Μπόατενγκ

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ενάμιση μήνα και είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ στάθηκε άτυχος στο χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Γερμανός άσος των Βαυαρών τραυματίστηκε στον προσαγωγό και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Τα νέα από την κατάσταση του Μπόατενγκ δεν είναι καλά, καθώς είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να χάσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η γερμανική εφημερίδα Μπιλντ αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο Μπόατενγκ έχει τραυματιστεί στον προσαγωγό και είναι πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξαναπαίξει την φετινή σεζόν με την Μπάγερν και το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να προλάβει το Μουντιάλ.

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μπόατενγκ στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μοιρασμένες και το σίγουρο είναι πως ο διεθνής άσος της ομάδας του Μονάχου, θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ