Εθνική Κολομβίας : Χάνει το τρένο του Μουντιάλ ο Πάρντο

Εθνική Κολομβίας : Χάνει το τρένο του Μουντιάλ ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τις 4 Μαρτίου και το όνομά του βγαίνει ακόμη και από την προεπιλογή του Πέκερμαν για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το όνειρο του Φελίπε Πάρντο για συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι σβήνει. Ο δεξιός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν έχει τα απαραίτητα παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χοσέ Πέκερμαν και έτσι δεν θα βοηθήσει την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Πάρντο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων που «γλίτωσαν» το ξεσκαρτάρισμα που έγινε, λόγω της γενικότερα κακής φετινής εικόνας του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 4 Μαρτίου.

Ο Πέκερμαν ωστόσο, τον πήρε στην προεπιλογή της Κολομβίας για τα φιλικά παιχνίδια Γαλλία και Αυστραλία, αλλά στις 6 «ρεζέρβες». Η ιστοσελίδα της χώρας, diariodelhuila, έκανε μια αξιολόγηση των 6 παικτών, μαζί με τον Πάρντο φυσικά και υποστήριξε ότι δεν έχει τα φόντα να βρεθεί στο ρόστερ της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως ο Πάρντο είχε σκοράρει στη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Κίνα τον Νοέμβρη του 2017 (4-0). Έκτοτε, δεν έχει προσφέρει στην εθνική του ομάδα και ο Πέκερμαν μόνο με θαύμα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ και μάλιστα δεν θα τον καλέσει ούτε στην προεπιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ