Μπαράζ Μουντιάλ: Ονδούρα – Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία – Περού 0-0 (vids)

Μπαράζ Μουντιάλ: Ονδούρα – Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία – Περού 0-0 (vids)

Χωρίς γκολ έληξαν οι αναμετρήσεις Ονδούρα - Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία - Περού για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018.

Η πέμπτη της βαθμολογίας της Λατινικής Αμερικής, Εθνική Περού αναμετρήθηκε στην έδρα της Νέας Ζηλανδίας στο Ουέλινγκτον. Επίσης, στην άλλη πλευρά της γης, η Ονδούρα υποδέχτηκε την Αυστραλία. Και στις δύο αναμετρήσεις για τα μπαράζ του Μουντιάλ, έλειψε το θέαμα, αφού αμφότερες έληξαν 0-0.

Νέα Ζηλανδία – Περού 0-0

Αν και το Περού ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο έδειχναν άγχος μόλις έφταναν στα καρέ των Νεοζηλανδών.

Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στον αγώνα ρεβάνς της Λίμα, στο «Estadio Nacional» (16/11, 04:15). Για τους γηπεδούχους, στον πάγκο έμεινε για όλο το ματς ο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, ενώ βασικός σέντερ φορ ήταν ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μαρίνοβιτς, Σμιθ (67′ Ντουράντε), Μπόξαλ, Ριντ, Κόλβεϊ, ΜακΓκλίντσεϊ, Γουάιν, Λιούις (74′ Γουντ), Ρόχας (78′ Τουιλόνα), Τόμας, Μπαρμπαρούσης.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Κόρσο Τσάβες, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Γιοτούν, Καρίγιο (77′ Ουρτάδο), Κουέβα (90’+1′ Πόλο), Φλόρες, Φαρφάν.

https://www.youtube.com/watch?v=29hfUx9jSFM

 

Αυστραλία – Ονδούρα 0-0

Η Αυστραλία είχε τερματίσει τρίτη στον ασιατικό όμιλό της και στη συνέχεια απέκλεισε τη Συρία που ήταν κι αυτή τρίτη στον έτερο όμιλο της Ασίας. Η Ονδούρα από την πλευρά της, κατέλαβε την 4η θέση στη ζώνη της Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο το νου τους στο να μη δεχτούν γκολ, παρά στο να σκοράρουν. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με κυριότερη εκείνη του Αυστραλού άσου της Λουκέρνης, Γιούριτς στο τετ-α-τετ με τον Εσκομπέρ.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα λάβει χώρα στο Σίδνεϊ (15/11, 11:00) όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη το επόμενο καλοκαίρι.

ΟΝΔΟΥΡΑ: Εσκομπέρ, Μπεκέλες, Τζόνι Παλάσιος, Ένρι Φιγκερόα, Ισαγκίρε, Κλάρος, Μεχία, Αλεξάντερ Λόπες (66′ Μάριο Μαρτίνες), Λάνσα (60′ Τσιρίνος), Κιότο, Άντονι Λοσάνο (73′ Κόστλι).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (5-3-2): Ράιαν, Ρίσντον (84′ Ντέτζενεκ), Ράιτ, Σένσμπουρι, Τζάρμαν, Μπέχιτς, Τζέντινακ, Μόουι, Λουόνγκο, Ιρβάιν (74′ Ρόγκιτς), Γιούριτς (89′ Ρουκαβίτσια).

https://www.youtube.com/watch?v=W3UjFxHT5M0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ