Στο Μουντιάλ Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ

Στο Μουντιάλ Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Στην αποστολή για τα τελικά του Μουντιάλ στη Ρωσία, θα είναι οι τρεις Ιρανοί που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία του Ιράν.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εσάν Χατζισαφί, και Σοτζέι Μασούντ επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κάρλος Κεϊρόζ και θα ταξιδέψουν στη Ρωσία και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού (Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ) ήταν αναμενόμενο να κληθουν στην τελική 24αδα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επανέρχεται μετά από την άρση της απαγόρευση που του είχε επιβληθεί στην αρχή της χρονιάς όταν άνηκε στον Πανιώνιο.

Από τους 24 παίκτες που επέλεξε ο Κειρόζ θα κόψει έναν μετά τα φιλικά με Τουρκία και Ελλάδα, προκειμένου να βγει η τελική 23αδα που θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιρανοί θα αγωνιστούν στον δεύτερο όμιλο, κόντρα σε Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο.

Αναλυτικά η τελική 23αδα του Ιράν:

Τερματοφύλακες: Μπεϊρανβάντ, Μαζαχερί, Αμπεντζαντέχ

Αμυντικοί: Γκολιζαντέχ, Χοσεϊνί, Μοχαμάντι, Κανζαντέχ, Πουραλιγκανί, Μονταζερί, Ραζεγιάν, Τσεσμί

Μέσοι: Χατζισαφί, Μασούντ, Τοραμπί, Εμπραχίμι, Εζατολαχί

Επιθετικοί: Ανσαριφάρντ, Τζαχανμπακάς, Ντεζαγκί, Ταρεμί, Γκούντος, Αζμούν, Αμιρί, Γκουντσανεϊχάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ