Μίτσελ: «Ο Μοράτα δεν έπρεπε να φύγει από τη Ρεάλ»

Μίτσελ: «Ο Μοράτα δεν έπρεπε να φύγει από τη Ρεάλ»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την απόφαση του Λοπετέγι να κόψει τον Μοράτα από την αποστολή για το Μουντιάλ και έχρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας, Χουλέν Λοπετέγι, να μη συμπεριλάβει στην αποστολή των «φούριας ρόχας» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας τον Αλβάρο Μοράτα, σχολίασε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι πρότινος προπονητής της Μάλαγα, τόνισε ότι ο 25χρονος επιθετικός έκανε λάθος που αποχώρησε από τη Βασίλισσα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Μοράτα δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Τσέλσι, γεγονός που του στοίχισε τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Μουντιάλ.

«Δεν είχε πολλές συμμετοχές στη φετινή Τσέλσι. Βέβαια, αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής, που παίρνει τις αποφάσεις. Είναι καλός παίκτης ο Μοράτα, αλλά όποιος βρίσκεται στην αποστολή σημαίνει ότι είναι πολύ καλός. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτή την απόφαση του Λοπετέγι, να τη σεβαστούμε και να προχωρήσουμε.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ήθελε να παίζει περισσότερο, αν ήθελε βελτιωμένο συμβόλαιο ή αν προτιμούσε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο τέλος της ημέρας βρέθηκε σε μια κατάσταση ανάλογη με αυτή που είχε στη Ρεάλ. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να φεύγεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα κι αν παίζεις λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για τον τελικό του Champions League, χρίζοντας ως φαβορί για την κούπα την Ρεάλ Μαδρίτης και υποκλίθηκε στο μεγαλείο των Αντρές Ινιέστα, Φερνάντο Τόρες και Τσάβι Πριέτο: «Είναι παραδείγματα προς μίμηση οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Ήταν υποδείγματα με τη συμπεριφορά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ