Μασούντ : «Ξεχωριστή ομάδα η Ελλάδα»

Μασούντ : «Ξεχωριστή ομάδα η Ελλάδα»

Ο Σοτζέι Μασούντ που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας με την Εθνική Ιράν ενόψει Μουντιάλ, αναφέρθηκε στα δύο φιλικά με Ελλάδα και Τουρκία που θα δώσουν οι Ιρανοί πριν ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Ο Σοτζέι Μασούντ, στα 33 του πλέον είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές των Ιρανών. Έτσι, ο μέσος της ΑΕΚ, μαζί με τους Ανσαριφάρντ και Χατζησαφί δεν θα μπορούσαν αν λείπουν από το μεγάλο ραντεβού των Ιρανών, το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι Ιρανοί στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, αναμένεται να δώσουν άλλα δύο φιλικά με Ελλάδα και Τουρκία και ο κιτρινόμαυρος μέσος αναφέρθηκε στους δύο προσεχείς αντιπάλους, λέγοντας καλά λόγια τη την Εθνική:

«Γνωρίζουμε αρκετά για την Τουρκία και την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μία ομάδα που είναι καλή τακτική και καλά τοποθετημένη στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει αρκετά αυτό το παιχνίδι. Το στιλ της ελληνικής ομάδας μοιάζει αρκετά με αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Και το παιχνίδι με την Ελλάδα θα είναι αρκετά σημαντικό. Έχουν πάντα μία καλή ομάδα και πάντα αποτελεί ξεχωριστό αντίπαλο για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Στα προκριματικά του Μουντιάλ αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες. Η Ελλάδα κέρδιζε στο 89’ το Βέλγιο και τελικά ο αγώνας αναδείχθηκε ισόπαλος. Πιστεύω ότι θα είναι δύο εξαιρετικά παιχνίδια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ