«Προσοχή στον Πρίγιοβιτς! Είναι επικίνδυνος!»

«Προσοχή στον Πρίγιοβιτς! Είναι επικίνδυνος!»

Ελβετικό σάιτ έχει ξεχωριστεί αναφορά για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σημειώνοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ματς Ελβετία-Σερβία

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινείται τις τελευταίες μέρες σε ρυθμούς Μουντιάλ, αφού ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Βρίσκεται στην επιλογή των 27 παικτών της Σερβίας και αναμένεται να μπει και στην τελική 23άδα που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η Εθνική του ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελβετία και το ματς αυτό θα είναι ιδιαίτερο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να είναι Σέρβος, αλλά γεννήθηκε στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας!

Τα ελβετικά σάιτ έχουν αρχίσει αφιερώματα για τους αγώνες και είχαν μια ξεχωριστή αναφορά για τον Πρίγιοβιτς, τον οποίο θεωρούν ως έναν από τους επικίνδυνους παίκτες της Σερβίας.

Το ματς Ελβετία – Σερβία είναι ορισμένο για τις 22 Ιουνίου και σε ένα ελβετικό σάιτ η αναφορά για τον στράικερ του ΠΑΟΚ σημειώνει: «Προσοχή, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος! Μπορεί να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εκεί έχει επιτυχία. Σε 39 επίσημα παιχνίδια έχει σκοράρει 27 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ.

Ο 28χρονος επιθετικός, που γεννήθηκε στο Σεντ Γκάλεν και έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες της Ελβετίας, δεν αντιμετωπίζεται εύκολα και είναι πάντα ικανός για το γκολ. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Σερβίας, αλλά μέχρι τώρα έχει μικρό ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ