Αυστραλία – Τσεχία 4-0

Αυστραλία – Τσεχία 4-0

Οι Αυστραλοί δείχνουν να εντυπωσιάζουν λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, καθώς συνέτριψαν με 4-0 την Τσεχία σε φιλική αναμέτρηση.

Η Αυστραλία αντιμετώπισε την Τσεχία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη επί αυστριακού εδάφους και συγκεκριμένα στη NV Arena της πόλης Σανκτ Πόλτεν. Τα «καγκουρό» έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς συνέτριψαν τους Τσέχους με 4-0, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στις Εθνικές ομάδες των Γαλλίας, Περού και Δανίας, ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στον όμιλο.

Στο 32′ της αναμέτρησης ο Λέκι άνοιξε τον «χορό» των γκολ, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στη δεύτερο μέρος οι «Socceroos» ήταν απολαυστικοί σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 54′ ο Ναμπούτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Λέκι να βάζει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα του σκόρερ κάνοντας το 3-0 στο 72′. Το 4-0 ήρθε με αυτογκόλ του Γιούγκας στο 80ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.

Η Αυστραλία θα δώσει ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη εναντίον της Ουγγαρίας στις 9 Ιουνίου πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ