Τα πέντε φαβορί του Λουίς Σουάρες

Τα πέντε φαβορί του Λουίς Σουάρες

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Παγκοσμίου κυπέλλου στα γήπεδα τις Ρωσίας, με τον Λουίς Σουάρες να καταθέτει τις δικές του προβλέψεις.

Στις 14 Ιουνίου έχουμε την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας και ήδη αρκετοί ειδικοί έχουν αρχίσει να καταθέτουν τις προβλέψεις τους. Μεταξύ αυτών ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε, ανέφερε τα δικά του πέντε φαβορί για τη διοργάνωση.

«Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει και να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο. Η συμμετοχή μου στις διοργανώσεις του 2010 και του 2014 ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα έχω άλλες προσδοκίες και θα αγωνιστώ με άλλους συμπαίκτες και έχουμε κίνητρο να πάμε μακριά», είπε αρχικά ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Εν συνεχεία ο Ουρουγουανός επιθετικός κλήθηκε να κάνει τις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα προχωρήσουν στη διοργάνωση για να πει: «Κάθε φορά τα φαβορί είναι πάνω κάτω τα ίδια. Βραζιλία, Γερμανία, Ισπανία, Αργεντινή και Γαλλία. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως το Βέλγιο το οποίο θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε παγκόσμιο κύπελλο με αυτούς τους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ