Βέλγιο – Πορτογαλία 0-0

Βέλγιο – Πορτογαλία 0-0

Οι πάνοπλοι Βέλγοι, εγκλωβίστηκαν από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0 σε ένα από τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας πριν από το Μουντιάλ.

Το Βέλγιο με όλα τα αστέρια του, υποδέχτηκε την Πορτογαλία στις Βρυξέλλες, σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Φερνάντο Σάντος να μοντάρουν πιθανές ατέλειες και αδυναμίες, ενόψει Μουντιάλ.

Στο πρώτοι ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία, αλλά οι Καράσκο (31’) και Μπερνάρντο Σίλβα (44’) ήταν άστοχοι. Το ίδιο έγινε και στην επανάληψη, με τους Πορτογάλους, χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πάλι, να αρκούνται σε ανασταλτικό ρόλο και τους Βέλγους να μην μπορούν να σκοράρουν στις δύο ευκαιρίες που είχαν με τους Βερτόνγκεν (55’) και Μενιέ (64’).

Κάπως έτσι το 0-0 ήταν το σκορ της αναμέτρησης με τους Πορτογάλους να δείχνουν πως παραμένουν η δυσκολοκατάβλητη ομάδα που ήταν, όταν πήραν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν κακό μπελά για κάθε αντίπαλο αν προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ του Μουντιάλ. Οι Βέλγοι θα πρέπει να ανησυχούν για την κατάσταση του… γυάλινου Βενσάν Κομπανί ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 55′, τραυματίας, από τον Ντέντρικ Μππγιάτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ