Πρίγιοβιτς : «Όνειρό μου να αγωνιστώ για τη Σερβία»

Πρίγιοβιτς : «Όνειρό μου να αγωνιστώ για τη Σερβία»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, βρίσκεται στην προετοιμασία της Σερβίας ενόψει Μουντιάλ και σε συνέντευξή του δεν έκρυψε την ευτυχία του που αγωνίζεται για την Εθνικής της… καρδιάς του.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στους 23 της Σερβίας που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία και λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού αναφέρθηκε στην επιθετική γραμμή της ομάδας του και την πίεση που υπάρχει στη Σερβία, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή που έκανε να μην αγωνιστεί με την Ελβετία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος, διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για τον ανταγωνισμό στην επιθετική γραμμή της Σερβίας: «Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να αποδώσω με την ίδια ενέργεια και στο Μουντιάλ. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι και οι άλλοι δύο επιθετικοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η ένταση στην προπόνηση είναι μεγάλη, και θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς με την Κόστα Ρίκα».

Για το αν νιώθει πίεση ενόψει του μεγάλου ραντεβού στη Ρωσία: «Η πίεση πάντα υπάρχει όταν πρέπει να παίξεις σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Σερβία και ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την πίεση. Οι απαιτήσεις των συμπατριωτών μας είναι μεγάλες και το γνωρίζουμε αυτό, έτσι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που παίζουμε».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Σερβίας αντί της Ελβετίας: «Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Για εμένα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η καρδιά μου ήθελε να αγωνιστώ για την Σερβία. Είμαι χαρούμενος για αυτή την επιλογή. Εκπλήρωσα το όνειρο μου να αγωνιστώ με την Εθνική Σερβίας».

Για τις δηλώσεις που τον αφορούν, από τους παίκτες της Ελβετίας: «Ειλικρινά δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση, για τις προκλήσεις ορισμένων παικτών της Ελβετίας. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από μένα για αυτόν τον αγώνα και αυτό θα το δουν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ