Χωρίς Σανέ, μέσα ο Νόιερ στην αποστολή της Γερμανίας για το Μουντιάλ!

Χωρίς Σανέ, μέσα ο Νόιερ στην αποστολή της Γερμανίας για το Μουντιάλ!

Την αποστολή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ανακοίνωσε ο Γιοακίμ Λεβ, με τον Μάνουελ Νόιερ να βρίσκεται κανονικά σε αυτή. Εκτός έμεινε ο Λερόι Σανέ, παρά την εξαιρετική σεζόν του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Την 23άδα των παικτών της Γερμανίας που θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Ρωσίας ανακοίνωσε ο Γιοακίμ Λεβ. Ο 58χρονος ομοσπονδιακός προπονητής συμπεριέλαβε τον  Μάνουελ Νόιερ, παρά την 8μηνη απουσία του από τα γήπεδα. Ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου αγωνίστηκε βασικός στην φιλική ήττα της Γερμανίας από την Αυστρία το Σάββατο.

Αντίθετα, την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα ακολουθήσει τελικά ο Λερόι Σανέ, παρόλο που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ, της πρωταθλήτριας Αγγίας Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γερμανό τεχνικό να προτιμά τον Γιούλιαν Μπραντ της Λεβερκούζεν. Επίσης εκτός έμειναν οι Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν), Γιόναταν Τα (Λεβερκούζεν) και Νιλς Πέτερσεν (Φράιμπουργκ).

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Γιόνας Χέκτορ (Κολωνία), Ματς Χούμελς (Μπάγερν Μονάχου), Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρβιν Πλάτενχαρτ (Χέρτα), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Γιούλιαν Μπράντ (Λεβερκούζεν), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Μεζούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Σεμπάστιαν Ρούντι (Μπάγερν Μονάχου), Λέον Γκορέτσκα (Σάλκε)

Επιθετικοί: Γιούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάριο Γκόμεθ (Στουτγκάρδη),Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Τίμο Βέρνερ (Λειψία).

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1003572433008447488

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ