Νεϊμάρ: «Είμαι στο 80% της αγωνιστικής μου κατάστασης αλλά είναι φυσιολογικό»

Νεϊμάρ: «Είμαι στο 80% της αγωνιστικής μου κατάστασης αλλά είναι φυσιολογικό»

Ο Νεϊμάρ που ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής φιλικής νίκης της Βραζιλίας κόντρα στην Κροατία αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο η «σελεσάο».

Η Βραζιλία νίκησε στο χθεσινό φιλικό την Κροατία με 2-0 και ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Νεϊμάρ, που επέστρεψε στο χορτάρι μετά από απουσία τριών μηνών, εξαιτίας της χειρουργικής επέμβασης που είχε υποβληθεί στον αστράγαλο. Ο σούπερ σταρ της Παρί συνδύασε ιδανικά την επιστροφή του με ένα υπέροχο γκολ κόντρα στην ομάδα του Λούκα Μόντριτς.

«Έχουν περάσει τρεις μήνες από τον τραυματισμό μου», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος και στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και σκόραρα κόντρα στην Κροατία. Είμαι στο 80% της αγωνιστικής μου κατάστασης, αλλά είναι φυσιολογικό όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο για αρκετό διάστημα».

Ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στις προσδοκίες που έχει η «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πηγαίνουμε στη Ρωσία με μεγάλες φιλοδοξίες και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για είναι υπερήφανοι για εμάς».

Ο Νεϊμάρ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Βραζιλίας το 2010 και από τότε μετρά 54 τέρματα σε 84 εμφανίσεις και είναι τέταρτος στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών της «σελεσάο», με 23 γκολ λιγότερα από τον θρυλικό τοπ σκόρερ Πελέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ