Οι «23» της εθνικής Πολωνίας για το Μουντιάλ

Οι «23» της εθνικής Πολωνίας για το Μουντιάλ

Η αποστολή της εθνικής Πολωνίας ανακοινώθηκε επίσημα, ωστόσο λίγο αργότερα προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον κορυφαίο αμυντικό της.

Ο Άνταμ Ναβάλκα ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Πολωνίας για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία, ωστόσο λίγο αργότερα προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον κορυφαίο αμυντικό των Πολωνών, τον Κάμιλ Γκλικ της Μονακό.

Εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις δείξουν ότι είναι αδύνατο να προλάβει το Μουντιάλ και αποφασιστεί να μείνει εκτός, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μάρτσιν Καμίνσκι της Στουτγκάρδης, καθώς η FIFA επιτρέπει να γίνει αντικατάσταση τραυματία μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης κάθε ομάδας.

Κατά τα άλλα, στην αποστολή ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του μεγάλου «αστέρα», Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και οι Στσέσνι της Γιουβέντους, Πίστσεκ της Ντόρτμουντ, Κριχόβιακ της Γουέστ Χαμ, Μπλατσικόφκσι της Βόλφσμπουργκ και Μίλικ της Νάπολι.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Βόιτσιεχ Στσέσνι (Γιουβέντους), Γιούκας Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Μπάρτος Μπιαλκόβσκι (Ίπσουιτς).

Αμυντικοί: Μίχαλ Πάζνταν (Λέγκια), Άρτουρ Γέντζεϊτσικ (Λέγκια), Τιάγκο Τσιόνεκ (ΣΠΑΛ), Ματσιέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κάμιλ Γκλικ (Μονακό), Γιούκας Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γιαν Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπάρτος Μπερεσίνσκι (Σαμπντόρια).

Μέσοι: Γιάτσεκ Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Κάρολ Λινέτι (Σαμπντόρια), Γκζέγκοζ Κριχόβιακ (Γουέστ Μπρομ), Κάμιλ Γκροσίτσκι (Χαλ), Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι (Βόλφσμπουργκ), Σλάβομιρ Πέσκο (Λέχια), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι), Ράφαλ Κουρζάβα (Γκόρνικ).

Επιθετικοί: Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι), Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Γιούκας Τεοντόρτσικ (Άντερλεχτ), Ντάβιντ Κοβνάτσκι (Σαμπντόρια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ